När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Kryddig Fiskgryta Anis och fänkål förknippas oftast med smaksättning av bröd. Oftast gör jag den här fiskgrytan på bara fiskbuljong, då är den god med en klick Aioli
Vi har provat med lax, torsk och räkor och det blev lika gott). Hetta upp en stor gryta med rapsolja. Lägg ner fisk, scampi och musslor och sjud i några minuter
Skaldjursgrytamedsaffranoch vitlök. Här kommer en värmande ochsaffransdoftandeskaldjursgryta. Tillsätt grädde, matlagningsvinet och tomatpurén så att det får puttra med
Toppa soppan med morotsstrimlor ochdill. Skala och finstrimla moroten. Gör så här Skär fisken i tärningar 2x2 cm. Värm soppan tillsammans medfiskbitaroch spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min. 2 msk hackad färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 200 g gösfilé 65 g bladspenat 1 morot 2 msk hackad färsk dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.