Hittade ett recept från en av mammas gamla "Allt om mat"-tidningar. Det verkade lovande och gott. Tyvärr var det inte så gott, det smakade bara tomat och lök
Förra veckan åt vi en av mina favoriträtter. Varför äter vi det så sällan. Jag kunde knappt sluta äta för det är ju så otroligt gott med köttfärs och vitkål
Hejsan på dejsan oktober, fredag och kära läsare. Här är det full fart i det Mårtenssonska hemmet, dammsugaren har rastats, frukostbullarna har bakats och kafferosteriet har redan varit i gång
Skala och klyfta löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Halvera eller skär svamparna i klyftor. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs grönsakerna blanka och mjuka några minuter, utan att de får för mycket färg
Som ni säkert har märkt så äter vi en del pasta här hemma. Jag är otroligt svag för pastarätter, kanske eftersom vi inte åt det så ofta när jag var liten
Gör pizzadeg och utbakning enligt recept. Bred ut pizzasås på pizzorna, men spara 1 cm runt kanterna. Lägg på osten och fördela salamiskivorna på pizzorna