Kycklinglårfiléer med smak av kanel, chili och citron. Jag älskar min Crock Pot och ni som följer mig på Instagram (@erika_bjorklund) ser ofta bilder på grytan när den står och lagat min middag
Med risk för att låta tjatiga. men det är väl helt otroligt vad det kan hålla på och blåsa. Det är ett under att människor fortfarande står på sina ben och inte far omkring i luften
Förra veckan fick jag hem en Crock Pot och jag blev helt upprymd. Recept-idéerna började virra runt i huvudet och igår testade jag för första gången att laga med den
För första gången någonsin lämnade jag min Crockpot (slowcooker) på hela dagen under tiden jag var på jobbet och möttes av en mycket väldoftande lägenhet när jag kom hem från jobbet
Smakrikt långkok. Så var det dags för mitt tredje försök i den långsamlagande grytan Crock-Pot. Enkelt kött som skulle vara för segt av kort tillagning, passar riktigt bra till en sån här gryta, som får puttra i många timmar
Det kom ju som ni kanske såg hem en slökokare här förra veckan. Tanken med en slökokare är att man ska kunna dra igång allt på morgonen, åka till jobbet och sen ha en ljuvlig kvällsvard färdig när man kommer hem, också helt färdig, från jobbet
En av de sakerna jag önskade mig inför jul var lite sovmorgon och det har jag verkligen fått. Ida sover till halv nio varje morgon och det är så skönt att slippa stiga upp vid sju-tiden när man är ledig
. God morgon. Jo, jag tycker fortfarande att vår Crock pot är bra och jag rekommenderar den. Den kommer aldrig helt slå gjutjärnsgrytan eller lergrytan i känsla och spirit, men kanske i den praktiska hanteringen
Skala och finhacka löken. Lägg den i en tjockbottnad gryta med bara några matskedar vatten i botten och låt löken mjukna på svag värme under lock, det kan ta minst 20 minuter