pitabrödkebabköttnudlarwookgrönsakerriven ostorientdressingröd kebabdressingVärm pitabröden. Stek köttet, stek grönsakerna, i med nudlarna och veva runt
Servera sen medratatouilleoch klyftpotatis eller ris. Börja medratatouillen. Jag använde en burk blandade bönor och en burk kidneybönor, men egentligen går det bra med vilka bönor som helst (i burk)
Servera kotletten med lite sky samt tomatsås ochratatouille samt toppa med färska örter. Jag åt en supergod lammrätt medratatouille på aubergine serverad med tomatsås i Paris
Skär lök, paprika och äpple i tärningar och låt fräsa med en stund. Havssalt och vitpeppar. Aioli och en halv avocado med citronolivolja och gräslök smakade gott till
Lägg spenatblad, kebaboch kikärter i brödet. Servera med tzarziki och citronklyftor. Smaka av med salt. Blanda gurka, yoghurt, vitlök och mynta/dill i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.