Detsom är bra med piroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat. Nästa gång testar jag att fylla med rödlök och tonfisk som rörs ihop med någon färskost
Finns säkert mycket att säga om traditionernas varandeellerickevarande, men avhåller mig från det och tänkte istället serva er med recept på semlor och modernare varianter av desamma
Och när vi ändå är inne på ämnet topping (smidig övergång) så kan vi väl prata lite om de här auberginskivorna som jag toppade med ungefär allt jag hittade i kylen
Stjärnhovsknäcke är fyllt med både lösliga- och hårda fibrer och smaken kan du enkelt justera med olika örter och kryddor eller äta det naturellt med lite flingsalt och mosad avocado
Jag kommer lägga ut lite recept som innehåller Dulce de leche sen också. Älskar du som jag Dulce de leche, karamelliserad mjölk eller vad du vill kalla det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.