Ugnsbräserat lammbog med sötpotatis och bakade tomater.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 1 kilo lammbog med ben
  • 1 msk salt
  • 1 msk socker
  • 1 msk torkad salvia
  • 1 msk torkad rosmarin
  • ½ msk torkad timjan
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • smör
  • 3 dl oekat vitt vin
  • 1 msk salvia, 1 msk mejram, 1 msk rosmarin och ½ msk timjan.
  • 300 g små kvisttomater, låt tomaterna sitta kvar på kvisten
  • olivolja
  • salt och peppar
  • timjan
  • rosmarin
  • 4 sötpotatisar vitlöksolja
  • salt och vitpeppar
  • torkad rosmarin
  • 1 timme sänker du värmen till
  • 1 timme Skulle vätskan i formen med köttet koka bort under tiden så fyll på med hett vatten
  • Skysås
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.