Häromdagen bakade jag en "sockerkaka" med kondenserad mjölk och ljust muscovadosocker. Eller rättare sagt, jag fick baka två eftersom den första inte blev alls som jag tänkt mej
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Ja, så här inför första advent så kör vi väl igång med första julreceptet tycker jag. Jag äter ju själv inte så mycket sötsaker nu för tiden men det hindrar mig ändå inte från att baka lite sött och gott till resten av familjen
Jag har varit sugen på att göra något med raw lakritspulvret jag har hemma och i helgen när vi skulle få fika besök så bestämde jag mig för att göra lakritsbollar
Ännu mera julgodis. Den här lakritskolan är verkligen supergod. Om man vill lyxa till den lite extra kan man doppa den smält mörk choklad, men jag tycker den är så god som den är så jag virar in den i bakplåtspapper i stället
Jo men så är det. Toppelitoppgoda. Turkisk peppar. Marianne. Ingredienser. 1 dl grädde. 200 g mörk choklad. 10-15 Mariannegodisar eller 10 turkisk peppargodisarKakao att rulla