Gnocchi med svamp och tryffelgrädde 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mozzarella gratinerad bruschetta 5 propoints
  • 2 portioner
  • 4 skivor baguette
  • 8 cocktailtomater Röd lök
  • 2 klyftor vitlök
  • Basilika
  • 1 tsk olja
  • Salt & peppar
  • 60 g mozzarella
  • Gnocchi med svamp, tryffelgrädde och ruccola 14 propoints
  • 2 portioner
  • 400 g Matric Gnocchi
  • 300 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp
  • 1 dl Matlagningsgrädde
  • 1 dl minimjölk
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 scharlottenlök 1 vitlöksklyfta 2 tsk olja
  • 1 msk mjöl
  • 4 msk parmesanost
  • Ruccola
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.