På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilé med lite gojs i. Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova
4 skiva oxfilé. Tina smördegen enligt förpackningens anvisningar. Kavla ut smördegen tunt och tag ut runda bitar, så stora att de senare går att vika runt köttet
Här kommer en rätt som nog många tycker är rätt retro. Det har aldrig brytt mig speciellt mycket vad som är retro, inne eller ute, jag äter det jag tycker är gott, och detta är gott
Vad sägs om råbiff till förrätt, OxfiléWellington till varmrätt och så en hallondessert som vi dessvärre gick "bet på", så den delar jag inte ens med mig här
Jag var nog inte ensam om att se Gordon Ramsays julspecial där han lagade oxfiléWellington. Nu var det tyvärr svårt att hitta oxfilé i butikerna men vi fann en lagom stor bit nötfilé som såg fin ut och det funkade också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.