När jag var barn så bakade min mamma de här kakorna och jag älskar de verkligen. Sen är de jätte bra att ta med på picknicken det är bara att skära i rutor och förvara med lite bakplåtspapper i en burk
Men i morgon är vi tillbaka på köksgolvet och på veckans meny står flera nya smakupplevelser, har vi (och ni) tur så faller de oss på läppen och då hamnar de så klart även i detta köket, så småningom
Men det är väl så, kärtbarnharmånga namn, och så gäller även med denna kaka. När jag växte upp hette det Fiffirutor, medans i makens släkt kallas de Moccarutor, vilket även jag säger numera, medans i Leilas a piece of cake benämns de som Kärleksmums, samt i Sju sorters kakor kallas det för Snoddas
Har ofta fått frågan om det går att göra papadum helt från grunden. Papadum, eller papad som vi från delstaten Gujarat kallar det, är en populär snacks/chips/förrätt i Indien
Detta innebär att du haren saftigare, mer smakrik och mörare köttbit än innan. Detta ger köttet mer smak, det blir mörare och det kan även dra ner tillagningstiden något
Sötebröd är enriktig favorit här hemma. Dessa ljuvliga har min mamma alltid bakat och väcker härliga barndomsminnen, bäst är dom dagsfärska med strösocker eller något mer amerikanskt med glasyr och strössel
Kärtbarnharmånga namn. Förutom denförändringen så har jag inte mixtrat så mycket med receptet och när jag sedan testade ett recept från Kakboken Mjuka kakor utan ägg och mjölk som innehåller hälften (
Ett litet tillägg, föräldrar till barn med övervikt skal också ha i bakhuvudet att också torkad frukt och nötter bidrar med mycket kalorier och det kan blir för mycket även av nötter och torkad frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.