Byt ut vaniljsåsen mot kanelglass och du har en klockren fullpoängare…. Jag gillar verkligen att ta ingredienser till en maträtt och slänga om dem så det känns lite nytt
Jag serverar mina äpplenmed min hemmgjorda vaniljsås(recept finns under kategorin bakat). Ha lite koll på äpplena under tiden så att de inte blir brända
Sikta vetemjölet och tillsätt lite i taget ner i skålen tills smeten återigen känns jämn. Vispa först en stund innan du börjar tillsätta sockret, lite i taget
Jag skuttade fram om dagarna och ville dela med av detta underbara med alla. Men på hösten sedan blev jag gravid med Lillebror och då skrek min kropp efter pasta och bröd, men nu försöker jag sakta hitta tillbaka utan någon detox
Skala & strimla löken. Vi var och kollade på matinéföreställningen av the Phantom of the opera med Peter Jöback somfantomenoch Emmi Christensson som Christine Daaé
Formfranska & Toast. Smaka av med soja, lime ochmisomajonnäs. Skär kanterna av två skivor formfranska, smöra undersidan tunt och pensla ovansidan med uppvispad äggvita
salt & svartpeppar. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliseradeäpplena på toppen smälter i munnen. Lägg sedan i de återstående russinen men innan de läggs i så rulla dem i lite mjöl så att de inte sjunker vid gräddningen
Rör ner alla ingredienser utomäpplenoch kanel i det smälta smöret. Idag bakade jag och en elev följande paj äpplen plockade direkt från äppleträdet utanför skolbyggnaden och rörde i hop en vaniljsås därtill enligt ett recept av Roy Fares
salt & peppar. En nätt liten sötnos med skrovligt skal och gula ränder. När jag och P bodde i Kina umgicks vi med flera amerikanska familjer, och mina första bekantskaper där med pumpan i tillagat tillstånd blev tyvärr aldrig någon positiv upplevelse heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.