"Nyttig rabarber och jordgubbssmulpaj" och bilder från lördagens teamträff
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paj, 6 portioner
  •  
  • Smuldeg
  • 2 dl (65g) havregryn
  • 1 dl (42g) mandelmjöl
  • 1 skopa (20g) whey complete vanilj (har du inte proteinpulver kan dy byta mot valfritt mjöl)
  • 1 msk (15g) kokosolja (jag mätte den i fast form, inte smält)
  • 1 msk stevia strö
  • 1/4 tsk kardemumma
  • 1 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 250 g färska jorgubbar
  • 150 g rabarber
  • 1,5 msk stevia strö
  • 1 msk potatismjöl
  • Näringsvärde per portion (utan vaniljsås):184 kcal
  • 7 g protein

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.