3 år
sedan. Där, på Cheesecake Factory åt jag den godaste cheesecaken jag någonsin ätit. Vi tränade två gånger per dag, på ett av de bästa gymen jag varit på så det var ett rent nöje att gå dit, så det fanns utrymme för lite "fusk" när vi var ute och åt :-) Det finns så sjukt många olika varianter att välja på men många blir lätt lite för sliskiga kan jag tycka, eller vad sägs om (text från www.thecheesecakefactory.com):
Så när jag kom hem testade att göra en nyttigare version. I ochmed att jag ofta mixar isbitar och frysta bär och använder den flera gånger per dag kanske det inte är så konstigt att de inte håller hur länge som helst
Nyttiga minipizzor med pesto och pinjenötter. Jag gillar att expremintera med lite oväntade ingredienser och det var vekligen ingen som kunde gissa vad det var för "hemlig" ingrediens i dessa
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
grillade jätteräkor, lamm och kyckling med grönsaker. Det här är en nyttig variant gjord på bland annat havremjöl, proteinpulver och såklart pepparkakskryddor
Till ochmed min kära sambo gav tummarna upp. De är mycket nyttigare än vanliga kanelbullar, protein- och fiberrika, nästan inga kolhydrater och lite kalorier
Jag har alltid tyckt om att laga mat, men att experimentera fram olika bakverk som var proteinrika men ändå goda gjorde att jag blev mer och mer intresserad för bakning mednyttigare ingredienser
Jag köper ju alltid mina kosttillskott från Proteinbutiken i ochmed att jag älskar deras pulver (och även de andra produkterna de har) men om ni vill jämföra priser på kosttillskott (man kan dock inte bara gå på pris, utan smak och kvalitet är viktigt, i alla fall för mig) så kan det vara kul att kika på den sidan
Jag älskar det ”klassiska” receptet med vitt mjöl, smör och yoghurt\mjölk. Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones
Kanelbullensdag så självklart måste jag dela med mig av ett recept jag hittade. Vispa äggvitorna till ett vitt fluff, tillsätt sötningen och vispa lite mer
Kärna ur dadlarna och mixa dem med kokos. Mät upp kokosoljan och smält den försiktigt i mikron. Smörj en ugnssäker form med kokosfett och ”bröa” med kokos
Perfekta när man är lite sugen men samtidigt vill ha något proteinrikt ochnyttigt. Och vill man inte äta upp alla på en gång (vilket jag sällan lyckas med
Fyllningen har en krämig mousselikande kosistens, och är smaksatt med både kakao och choklad. Börja med att blötlägga mandlarna under några timmar, eller över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.