Sedan hällde jag över i en stor skål, tillsatte 1/2 vitlöksklyfta, lite färsk persilja, några droppar olivolja, örtsalt & peppar och mixade till ett mos med en stavmixer
salt & peppar. Krydda, salta & peppra. Jag rekommenderar ofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen
Lax & grönsakstorn. Lax är definitivt en av mina favoritfiskar och förutom att ugnsbaka den, så gillar jag att snabbrimma den i saltlag så att den blir riktigt krämig då man steker den
Tekakorna är perfekta till olika slags matiga mackor. Nu har förkylningsdimmorna efter de förra veckornas farsoter lättat någotsånär, så nu är jag hyfsat på banan igen
Jag sökte på ”bambi blogg fetaostpaj” (jag brukar googla på det sättet när jag söker saker från min egna blogg) och då tänkte jag på en vanlig fetaostpaj som vi brukar göra rätt så ofta
Matig dubbelmacka 1 port. Matig dubbelmacka 1 port. Utflyktsmacka. Det här brödet hittade jag på alldeles i början när jag gick över till LCHF, för att kunna njuta av ett gott, glutenfritt bröd med bra näringsvärde
Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.