Ugnsbakad kycklingfilé. vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Det märks att det är en situation som många av er har råkat ut för och det är jättekul att läsa hur ni hanterar detta
Så god som vaniljkräm eller som ett enkelt mellanmål medlite bär och nötter. För några dagar sedan såg jag att Annie hade gjort sötpotatisbiffaroch det såg så gott ut att jag bara var tvungen att prova
Vispa äggen lätt med en gaffel och ha i salt & peppar. Toppa med grönasakerna och kryddorna. Receptet är väldigt enkelt och du kan varieragrönsakerna efter vad du gillaroch har hemma
kycklingfilé. Intelikaklibbigt som jasminris men håller ändå ihoplite bättre än råris. Detta är en jättelätt rätt att göra och du fixarkycklingen, grönsakernaoch såsen medanriset kokar
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dilloch ägg i en skål och krydda medlite peppar. Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dilloch ägg i en skål och krydda medlite peppar. Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
En litefestligarevariantmedkycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god. Låt gärna lite färsk lök, vitlökochbitarmed squash steka medpotatiseni ugnen
Blanda ihop alla ingredienserna för marinadeni fryspåse och lägg även ikycklingfiléerna. Tärna grönsakernaoch stek på medelhög värme i matolja och krossade chili flakes
Servera kycklingfiléernamedtomatsåsenochtagliatelle - garnera ev medbasilika. Det är väldigt enkelt att göra något literoligareoch smakfullare med den ganska så snälla och menlösa kycklingfilén
Lime- ochörtmarineradkycklingfiléKycklingfiléermarinerasoch ugnsteks sedan medsinlimemarinad. Lägg upp, garnera med färsk salviaochrosmarinoch servera kycklingbitarna ljumma eller kalla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.