Apelsin proteinpannkakor med banankräm. Tack alla er som kommenterat (och mailat) om mina senaste inlägg om "Metabolic damage" och "HIIT vs lågintensiv cardio"
Äppelpaj proteinpannkakor med vaniljkräm och äppelkompott1 portPannkakor. Nu på förmiddagen träffade jag och David ett par som vi hjälpt med kost och träning under 1,5 månad
Citron och kokos proteinpannkakor med vanilj- och kokossås. Igår när det var dags för att åka och träna var jag inte så jättesugen och hade David sagt att han ville stanna hemma hade jag inte varit sen att stanna hemma
Peanut Butter & Jelly Proteinpannkakor1 port. Vilken fantastiskt roligt dag det var igår. Vi hade Teamträff med medlemmarna i Team Proteinbutiken och nästan alla hade möjligheten att komma
Tidigare har jag ju gjort ett recept på proteinpannkakor med proteinpulver. Vill ni göra pannkakor som innehåller jättemycket protein, har jag även gjort ett recept på proteinpannkakor med proteinpulver
Egentligen vet jag inte vad som krävs av en efterrätt för att den ska få kallas Tiramisu. När jag tittade in hos mysiga bloggarna Anki och Håkan på Mårtenssons Kök och upptäckte deras frestande Passionsfruktstiramisu insåg jag att det var alldeles för länge sedan jag själv gjorde Tiramisu
Den blir bara godare av att stå ett tag, tiramisun kan även förberedas dagen innan. Lägg äggulorna i en skål och tillsätt sockret, vispa till en jämn och pösig smet
När man sitter hemma och pluggar är det som sagt lätt att det blir mycket gjort förutom just plugg. Googlade upp ett recept på proteinpannkaka som jag var tvungen att pröva
Min allra första Tiramisu men absolut inte sista. Min Tiramisu smakade väldigt mycket kaffe och som följd av för lång doppning blev kexen också väldigt mjuka så desserten blev något lite för lös för att vara perfekt
Ingredienser Portioner. 8 4 äggulor 2 burkar mascarpone (à 250 g) 1/2 dl Amaretto eller konjak 3 äggvitor 1 dl socker 20 savoyardikex 1 1/2 dl kall espresso eller starkt bryggkaffe kakao att pudra över Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vispa äggulorna,sockret och vaniljsockret poröst. Vispa lätt upp mascarponen och vänd ner i äggsmeten. Ta fram dina glas och doppa kexen i kaffet och spriten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.