Igår var det dags för mig att uppdatera till min coach Shelby och han tyckte precis som jag att jag gjort framsteg (blivit lite hårdare) under veckan som gått och han tyckte att jag behövde fylla upp lite med kolhydrater
Den underbara Fanny hjälper mig med layout och design i och med att jag inte är så händig på redigeringsprogram och jag är riktigt imponerad över hur hon fixat till bilder och texten (kolla bara in hennes ebook hon släppte i mars
Daimbitarna ger en härlig choklad- och karamellsmak till den saftiga vaniljkakan. Låt svalna helt innan du brer på vaniljkräm och garnerar med daim samt färska bär
Saftiga pannkakor med smak av kanel och kardemumma, söt vaniljkräm och en varm äppelkompott. Mixa ihop ingredienserna till vaniljkrämenmed en stavmixer tills du får en slät kräm
Koka upp mjölken med vaniljstången. Vaniljkräm. Avsluta med jordgubbarna på toppen. Bred ut hälften av vaniljkrämen, tryck i hälften av jordgubbstärningarna, lägg på den andra bottnen, bred ut resten av vaniljkrämen, tryck i resterande jordgubbstärningar, lägg på topplocket
Sockerkaka med smak av hallon och vaniljkräm. Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp i en bunke. Det går jättebra att äta utan vaniljkrämen också, zucchinin och kvargen gör kakan väldigt saftig
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. Dessutom helt mjölkfri, utesluter du pensling med ägg blir det ett veganskt bröd
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.