Du behöver. 1 kg benfri kotlett i bitSalt & peppar2 vitlöksklyftor1 tsk chilimix1 tsk timjan1 röd paprika200 gram philadelfiaost3 dl gräddeSalt & pepparSå här gör Du
För ganska exakt ett år sedan var jag på Michaels bokreleaseparty av kokboken Mat under bar himmel. En underbar inspirationskokbok men många vackra bilder från västkusten och härliga recept och tips på picknickmat mm
Gröna smoothies är gott och mina favoriter innehåller persilja eller stjälkselleri och så någon frukt, denna gången gjorde jag av både persilja och selleri
Fick inspiration. från en av kockarna på jobbet när han gjort en kålpudding, och tänkte att så. klart ska jag med göra med, men att leka om det så den blir nyttigare
Lägg laxbitarna i en ugnssäker form. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll den över laxen. Tillaga i 175 grader varm ugn i ca 20 min eller tills laxen är klar
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Vilken dag, jobb från morgon till kväll och hem med huvudvärk. ikväll blir en tidig kväll känner jag. I morgon är det redan fredag igen, känns som att det nyss var söndag men lite helg tackar jag verkligen inte nej till