De här glutenfria frukostfrallorna är nämligen bland de bättre jag åstadkommit, och de har haft en strykande åtgång även hos den övriga familjen som inte alls är glutenintolerant
Det här receptet hittade jag hos Fullkorns Fia - så mycket bättre än det man köper. 3 dl rismjöl2 dl bovetemjöl1 dl majsmjöl1 dl majsstärkelse1 msk fiberhusk
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfriapannkakor utan mjölmix. Glutenfriamjölmixer innehåller till största andel ren stärkelse
Inspiration till receptet från appen LCHFpro. likt vanliga mjölpannkakor. stekpanna på medelhög värme. Psylliumfrön kommer från en växt i grodbladssläktet och den färdiga produkten
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Vispa ihop smeten och stek små pannkakor (1/2 dl smet / pannkaka) på medelvärme. Blötlägg 200 g sötmandel ca 8 timmar, skala och mixa tillsammans med 1/2 vaniljstång - funkar bra med stavmixer - späd vartefter med 1 liter vatten
Servera med lönnsirap, glass, jordgubbar, blåbär eller annat som känns gott. För att laga Glutenfria amerikanska pannkakor1. Stek ca 10 cm stora pannkakor på medelvärme i smör och olja i en stekpanna
Servera gärna med t ex färska hallon och jordgubbar eller hemkokt kompott. Att lyckas göra glutenfriapannkakor utan att använda färdiga mjölmixer är inte alltid helt enkelt
Servera med vispad grädde och bär. 1bär, till exempel blåbärVispa ihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.