Fisk- & skaldjursgryta med fänkål, anis och kummin
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g blandad fisk (t.ex. lax, sej, torsk och kummel)
  • 2 tsk fänkålsfrön
  • 2 tsk kummin
  • 1 tsk anis
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl vatten
  • 2 msk fiskfond, koncentrerad
  • 5 salladslökar
  • 300 g sockerärtor
  • salt och cayennepeppar
  • 1⁄2 citron, pressad saft
  • 8 havskräftstjärtar med skal (alt. insjökräftstjärtar eller räkor)
  • 1 dl grovhackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.