Här kommer i alla fall en fräsch kycklingsoppa medasiatiska smaker och och mycket grönsaker. Krydda med salt och svartpeppar och låt sedan löken fräsa med en minut innan du tillsätter morötter, champinjoner, sambal oelek och strösocker och låter fräsa en minut
Stek lök och chili med currypasta och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och ha gärna en flaska soya stående på bordet så att folk kan ta lite om de vill ha på riset
Frästa räkor medbroccoli i en asiatisk sås på soja, sesamolja, chiliflingor, vitlök och risvinäger. Hetta upp sesamolja i en panna, gärna wokpanna, på medelhög värme
Servera currykycklingen med russinriset, ångadbroccoli, limeklyftor och lite picklad mango. Tag gärna upp en kycklingdel med ben och kontrollerna intill ett ben att det inte finns någon rosa nyans
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.