Fräs dem mjuka i smör i en panna. Strö över persilja. 300 g champinjoner. 1250 g vitkål. 12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkivachampinjonerna och strimlavitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Skölj eventuellt av fiskeni kallt vatten. Gnidin den med salt på både ut- och insidan. Fyll upp fiskens buk med örter, skivadcitron, klyftad lök och smör
Perfekt för att göra litepanna cotta till dessert. Denna gång gjorde Emelieiordning dem. Jag kan kanske tycka att panna cottan blir något hård och lite fadd i smaken
Abborre med kokt potatis, grönsaker och sås. Om man skulle kunna ta en tugga av sin barndom, skulle jag vilja kalla den här tuggan för "Soukolojärvi-in-my heart " för det är lite så här som jag minnsminatidiga år i byn
Den här gången fick det bliAbborre, bara urtagen men med fjällen kvar. Snabbmat i värmeböljan. Årets varmaste dag inbjödintetill så avancerad matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.