Hittade en norsk fin hälleflundra i fiskdisken. Jag älskar vit fast fisk utan ben. Förbered fisken genom att lägga upp bitarna på ett oljat ungsfast fat
Vispa samman grädden med ajvar relish och häll över fisken. 1 paket fryst fisk t. ex Hokifile´2 tsk flytande margarin2,5 dl minimat3,5 msk ajvar relish4 msk riven ost max 17%salt och peppar1 msk hackad persilja1 röd paprikaSmörj en eldfast form och lägg fisken i den. 1 paket fryst fisk
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. 400g Fiskfile tex torsk, hajmal eller sej3msk Smör, osaltat3msk Vetemjöl4dl Mjölk1dl Lätt creme fraiche4-5msk Kaviar3st Ekologiska ägg, hårdkokta4msk Dill, skuren6-8st PotatisarSalt & vitpeppar från kvarn4st CitronklyftorSåhär kan man göra. Lägg ut fiskfilerna på en plåt och krydda med salt och vitpeppar, baka av fisken i ca 125g ugnstemp, vilket tar ca 10-15min. Värm gärna tallrikarna till 50g i ugnen, lägg därefter upp fisken på de varma tallrikarna, häll över såsen och äggen och rikligt med dill. 400g Fiskfile