Salt- och svartpeppar från kvarn. På nyårsafton är det bara att skiva upp potatiskakanoch ställa in oxfilén i ugnen…Såsen och grönsakerna är redan klara, bara att värma på
Gothia cup är i full gång och laget har gått vidare till A-slutspel. Tänkte passa på att lägga ut potatiskakan som vi åt på nyårsafton när vi är uppe på hotellrummet och tar det lite lugnt
Lyft bort morteln, fatet och översta papperet och låt potatiskakan få lite färg. Potatiskaka. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Stek på båda sidor i smör på hög värme - salta lätt. Potatiskaka med lök, bacon, ägg, stekta tomater, ostsmörgås, te (till mig), kaffe (till Mannen) och juice
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Brrrrr, jag håller mig inne just nu, och sitter å funderar på vad veckan ska erbjuda i matväg. I helgen serverades en enormt god potatis, spenat och fetaostkaka, som jag tänkte att ni säker skulle bli glada för
) Till potatiskakan åt vi grillad kyckling med whisky- och pepparsås. Idag provade jag att göra potatiskakan/ potatisgratängen som jag åt på Sonjas Grek
4 Brynt smör 100 g smör 1/2 citron 1 vitlöksklyfta salt och svartpeppar Svartrötter 1/2 dl pinjenötter 500 g svartrötter 1 msk salt Till garnering 65 g röda mangoldskott 2 msk skuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.