I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vitchoklad Lägg till i inköpslistan
Den här pannacottanmed smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Prova gärna att baka kakan med andra bär ochvitchoklad är absolut inget måste. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
Prova gärna att baka kakan med andra bär ochvitchoklad är absolut inget måste. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Ta bort kastrullen från plattan och rör ner gelatinblad ochvitchoklad. Den var dessutom superenkel att göra och inte alls tidskrävande, vilket är ett stort plus
Så för att få användning för mina rabarber gjorde jag en kompott som jag toppade medoch det blev en väldigt bra kombination med den vitachokladen som jag smaksatte pannacottanmed
Den här ljuvliga pannacottanmed både vitchokladoch karamelligt krämig Dolce Latte rekommenderas å det varmaste när du vill avsluta middagen med något riktigt läckert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.