Idag så blir det till att baka julgodis i parti och minut. Låt svalan i rumstemperatur och ställ sedan in formen i kylen tills tryffeln stelnat, ca 1-2 timmar
Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. TJONG. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Fast kokos inte är någon favorit för mig så tycker jag bountybollar är goda och de chokladdoppade lakritskolorna är absolut mina nya favorit-julgodisar =) ,och med dulche de leche som fyllning i pralinerna kan det ju bara inte bli fel
Ännu mera julgodis. Den här lakritskolan är verkligen supergod. Om man vill lyxa till den lite extra kan man doppa den smält mörk choklad, men jag tycker den är så god som den är så jag virar in den i bakplåtspapper i stället
(15-20 kolor). Häll upp kolan i en form, cirka 10-15 cm, låt sedan stelna i kylen innan du skär upp den i lagom stora bitar. (15-20 pieces). Let the batter reach 120 degrees C (it takes about 15-20 minutes). 15-20 kolor. 15-20 p. 15-20 min
SkumtomtefudgeDet här receptet stötte jag på förra julen men blev aldrig riktigt färdig att prova. Nu när sonen hade en påse skumtomtar så frågade jag om jag inte kunde få ett gäng av honom
Julgodis måste inte innebära sockrig kola och glutenstinna lussekatter. The post Pepparkakskulor – Nyttigare julgodis appeared first on ceciliafolkesson
Äppelchips4-6 äpplen urkärnas och skärs i så tunna skivor du kan. Torka på bakplåtspapper i varmluftsugn på 100 grader i 3-5 timmar. Vänd skivorna efter 1,5 - 2 timmar så fastnar dom inte. 4-6 äpplen. 3-5 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.