) Högtårtbotten. Smörj en eller flera formar i valfri storlek och klä dem med en krage av bakplåtspapper (annars rinner smeten över, då de blir riktigt höga i ugn)
De blev exakt som jag vill ha det,högtårtbotten och härligt god chokladsmak. För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbotten som sedan ska fyllas med något gott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något
I går prövade jag ett annat tårtbotten recept,annars brukar jag köra 3lika delar. Dessa tårtbotten är definitivt mer stabila än 3 lika delar och mycket godare smak
Kärleksmums. Helt vanliga mockarutor bakade med kärlek. Jag började bakandet med allt annat utom Baileys cheesecake som jag egentligen skulle göra klart idag
Blogginlägget heter världens bästa tårtbotten, och mina förhoppningar var därmed skyhöga. Luftiga, höga och fluffiga bottnar som har den där segheten i sig att de knappt smular alls
Här kommer recept på vaniljkräm som är jättegod och enkel att göra. Hemmagjord vaniljkräm är så himla mycket godare än de som man kan köpa färdiga i livsmedelsbutikerna så det är väl värt att göra egen
Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
Bara för att botten skall vara glutenfri innebär det inte en platt, kompakt och torr botten. Tvärtom, denna är luftig, lätt och saftig och jag får mycket beröm för den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.