Dessa små godingar är absolut inte för söta snarare lite åt det salta hållet, på ett bra sätt. Dessa åts tillsammans med min härliga kusin och hon gav dem mer än godkänt
Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra
Fjärde advent och en vecka kvar till jul. Jag har börjat att förbereda julmaten och som de flesta andra brukade vi alltid ha korv och köttbullar på julbordet
Härär det ju helt obligatoriskt att njuta av västerbottnisk rökt sik på somrarna. Men här råder verkligen lugnet, och just nu ligger havet helt spegelblankt här utanför köksfönstret
Det är verkligen en magisk känsla att få vara med och inspirera till de livsomvälvande förändringar som människor upplever när de lägger om kosten ochäntligen börjar må bättre
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Bryn sedan köttet på stark värme i en stor gryta (gärna en järngryta). Många kyrkor är dessutom uppkallade efter honom, och den mest kända är väl den neo-gotiska St Patrick’s Cathedral i New York
När puddingen är tillagad och fått stå en stund på karamellen smälter denna till en karamellsås. kokas på mjölk, grädde och socker och smaksätts med vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.