Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
För mig är det viktigt att matpajer är saftiga. De torra och kompakta pajerna kan jag lätt vara utan. Den här köttfärspajen blev en riktig fullträff, så saftig och god
Lägg ½ hönökaka som botten. Stek bacon, skivade champinjoner och strimlad purjolök i en stekpanna. Häll över creme fraiche och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och en liten skvätt soja
Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
Jag älskar hemmagjord pizza och har länge använt mig av ett degrecept från Annas mat. Det är ett mycket bra recept, men jag kände att det var dags att prova något nytt,
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Skiva och skär skinkan i små bitar, skär haricots verts i mindre bitar. Grovriv osten. Vispa ihop vatten, vinäger och såspulver, koka upp under konstant omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.