Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. a lagret400 g räkost200 g crabstick ½ dl hackad persiljaBre på räkosten på bröden. Lägg på det översta lagret och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter
Lägg en halvmåneformad kaka på bakplåtspappersklädd plåt. Jag har tidigare gjort två andra varianter av varm smörgåstårta - en med skinka, zucchini, salami och paprika och en med bacon, svamp och purjolök
lägg sedan på "locket" och lägg plast över och låt vila tills nästa dag. Vispa grädde hårt och blanda i majoniäs (inte med vispen utan med en sked el dyl) bred på tårtan
Skär de andra bröden på samma sätt. Ta bort formen och bred kvarg på kanten av tårtan. Lägg tårtan på en salladsbädd och garnera med rucolasallad, körsbärstomater, oliver och parmaskinka
Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t
Vi bjöd på den här smörgåstårtan, en av mina absoluta favoriter som är fylld med tonfiskröra. Sitter i soffan med ett glas rött och en bit smörgåstårta och tar igen mig några minuter innan det blir sängen
Lägg ut två hönökakor till en rund botten, lägg på fyllning. Bred på smetana ovanpå tårtan, dekorera med skivade ägg, skalade räkor, lax och hackad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.