Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Och till barnen som inte ville ha detta finns en bild längst ner med recept som du kan slänga ihop superfort som garanterat går hem hos barnen som inte vill ha brieost och bacon
sitter här med magen i fyra hörn sent på kvällskvisten. Förutom att Marie har justerat receptet något så har även jag donat lite med det och jag bjuder på min version
Perfekt som buffésallad eller tillsammans med grönsaker och bröd till en enkel middag. Min man och jag går nu på semester på fredag och denna veckan har min man haft med sig mat låda några dagar så har nu gjort pastasallad till honom med lite delikatesser som han gillar
Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
Jag kryddade iallafall färsen med alla möjliga olika kryddor precis som Tina gjorde, cayennepeppar, paprikapulver, dijonsenap, muskot och en rökt barbequekrydda + salt och peppar
Marinerade de råa champinjonerna i en marinad med sambal oelek, vilket gav en extra sting till dem. Gjorde biffar med fetaost och en kall fetaosröra, vilken var perfekt att dämpa styrkan i maten
Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Jag tror fortfarande att mycket handlar om okunskap och att de själva känner sig sämre som äter och medan andra tackar nej
Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.