Bästa betyget från dottern. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Jag har varierat denna chiapudding med olika smaksättningar. Efter 1732 försök med att få chiapudding att smaka något annat än damm och diskvatten så tror jag att jag funnit den bästa varianten hittills, iaf enligt mig själv
Den andra har jag nyss värmt och ätit så nu är jag mätt och belåten igen. Förgräddad bottenJag såg så många länkar om Birgitta Höglunds pizzabotten eftersom den nya restaurangen Primaten (i Uppsala) ska servera pizza gjord på just den botten och insåg att det måste vara något speciellt med den, och det var det
Om jag vore en meny, så vore det den här. Som liksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Normalt lagar vi fyra portioner och så tar jag med mig två matlådor till jobbet. Grön medelstark chili tycker jag passar bäst och den gröna tabascon, en av mina favoriter, ger chilismak utan att vara stark
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jagätit på längen
Vill du prova fler tofu rätter se Mina bästa tofurecept. Den älskades av hela familjen och barnen som ätit som små fåglar hela veckan slevade i sig portion efter portion
Den godast köttfärspaj jag någonsin har ätit. Ja kanske, helt säker kan jag inte vara men att den paj vi åt för ett tag sen var något alldeles särskilt vad gäller smaker är det ingen tvekan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.