Ugnsstekt lammrostbiff med örtkryddad tomatsås och potatis- och halloumipytt
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 300 gram potatis
  • 1 st röd
  • 200 gram halloumiost
  • 1 dl svart oliver
  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • nymald svartpeppar
  • 4 portioner
  • 0,5 st gul lök
  • 0,5 st röd chili
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 2 dl rött vin
  • 3 dl passerade tomater
  • 2 msk kalvfond
  • 0,5 dl färsk basilika
  • salt
  • 4 portioner
  • 4 st lammrostbiff
  • 700-800 gram
  • salt och peppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 msk rapsolja till stekning
  • 125 grader och
  • 62 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.