Här är recept till mycket goda och mättande vegetariskabiffar. Stek biffarnapå medelvärme. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Jag har själv precis beställt hem min andra helt vegetariska kokbok och håller på att lusläsa mig igenom alla recept, så det kommer garantera dyka upp recept därifrån framöver
Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Servera biffarna täckta med lök och skysås (vilket jag glömde som ni kan se på bilden…) och med din favoritpotatis och pressgurka vid sidan av
Här hemma kunde frun vända sej om och somna igen eftersom det helt i vanlig ordning var ledig måndag, herrn fick däremot vackert placera ändalykten på cykelsadeln och trampa iväg till GeMa-Livs för att stoppa några korvar och koka kalvsylta
Sätt på ett par stekpannor med olja/smör i. Skala och finriv morötterna. Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariskabiffar till middag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
Till biffarnapå bilden åt vi hemgjorda potatisklyftor som var rester från dagen före samt en stor sallad med blandade grönsaker, bland annat grillad majs som är så gott
Forma biffar av smeten och placera på en plåt täckt med bakplåtspapper. Jag har t ex inte blötlagt kikärter utan köpte dem på burk och riset, som jag förövrigt gillade särskilt mycket och kommer laga fler gånger, tillagade jag på annat sätt än som beskrivs i boken
Ja på det spåret var det, även jag var tvungen att prova & goda blev dom. Jag blev så himla inspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.