Vegetarisk råbiff, går det?
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödbetsbiff ca 8 stycken biffar
  • 600 g rödbetor, kokta
  • 2 normalstora potatisar, kokta
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 msk dijonsenap
  • 4-4 msk hackad kapris (beroende på hur mycket sälta du vill ha)
  • 2 ägg 2-4 msk potatismjöl (mängden beror lite på hur mycket betorna vätskar sig)
  • salt och vitpeppar
  • Riv potatisen och rödbetorna grovt.
  • Blanda samman alla ingredienser i en stor skål och låt smeten stå ca 15 minuter Bryn smör i en stekpanna och klicka i smet, forma till biffar och låt dom steka ca 5 minuter på varje sida.
  • Servera gärna med chevreost och marinerade apelsinklyftor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.