Plommonspäckad fläskkarré. Servera plommonspäckad fläskkarré med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen samt gräddsås, gröna ärter och äppelmos
800 g utskuren och finputsade kotlettrad. Förberedelser. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Dela kotlettraden i två bitar. Så här gör du 2 timmar Kotlettrad. Grilla kotlettraden på medelvärme eller indirekt värme till 70–72 grader, det tar cirka 1–1 1⁄2 timme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4 1 kotlettrad, cirka 3 kg med krona, ben och svål
900 g kotlettrad utan ben. Ugn 150° + 225°. Skär rödlöken i grova klyftor och dela äpplena på mitten. Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form
Gör så här. Lägg plommon och örter i en skål, krydda med fond, salt och peppar. Skär ett litet hål i mitten på steken och tryck in de kryddade plommonen i steken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.