Glutenfri kolakladdkaka med Dolce Latte, Dulce de Leche eller Karamelliserad Mjölk
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 g smör
  • 2 msk dadelsirap
  • 3 stora ekologiska ägg - vägde sammanlagt 198 g
  • ½ dl
  • maizena - ca 30 g
  • 1½ msk rå kakao
  • 1 liten nypa salt
  •  
  • Glasyr
  • 2 msk grädde
  • 75 g mörk choklad, 64 - 70 %
  • 20 g Dolce Latte - ca 1 msk
  • Smält smör, dolce latte och sirap i en kastrull och vispa så
  • det blandas till en jämn kolafärgad smet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.