Rostad tomat- och paprikasoppa med basilikaolja och varm ost & skinkmacka
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter soppa,
  • 1 kg kvisttomater
  • 2 röda
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 gula lökar
  • Olivolja (ca 2 msk)
  • 2 msk
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 1/2 dl grädde
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • Salt och svartpeppar
  • Chiliflakes (torkad chili i flagor)
  • 225 grader
  • 20 minuter
  • Basilikaolja
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • Salt och svartpeppar
  • Smör
  • 1/2 skivad gul lök
  • 4 tomatskivor
  • 2 skivor rökt skinka
  • 2-4 skivor tjock god ost, t.ex. färdigskivad goudda eller cheddar
  • 3-4 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.