Min har varit ganska trevlig faktiskt - bra dag på jobbet i måndags och sen en heldag med möte igår där jag bjöd mina kollegor på hembakade brownies, med en twist, och dessutom ett litet gäng apelsin- och saffranstryffel
Svenskt öl och vin. Just nu gäller det nämligen att bjuda på svenska godbitar, eftersom mannen och hans syster är här för att känna å klämma på så mycket som möjligt av vår nordliga kultur
Den här gången blev det Ädelost från Åsberget’s Getgård som fick åka in i ugnen. Men datorn funkar som tur är, så det blev inte så lång och tråkig väntan
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Jag får ju inte som så många andra bloggare gratisprover från fabrikanterna, så mina bedömningar av det jag äter och skriver om är helt opåverkade av â€mutorâ€
Nu har jag varit på igen och fått inspiration. Jag är ju en riktig sucker för lövbiff och detta tyckte jag såg supersmaskigt ut, vilket det naturligtvis också var
Lådan är även LCHF-vänligoch passar den som är med på att slopa köttet en dag i veckan. I stället har blomkålen fått sällskap av sin nyttiga kusin grönkålen, och sedan toppats med ädelost, mandel och solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.