Detta receptet kommer från boken Hello Green av Josefine Jäger. Min syster bjöd mig på dessa när jag var på besök hos henne i höstas, och jag har nästan inte kunnat sluta tänka på dem sedan dess
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det här är nog en av de godaste kladdkakorna jag gjort hittills. Jag gjorde den i en form som inte var så stor, vilket resulterade i att kakan blev högre och kladdigt god i mitten
De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem. Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t
Denna paleo brownie är naturligtvis glutenfri, mjölkfri och utan vitt socker. Jag visste inte riktigt vad jag skulle kalla den här underbara chokladskapelsen… Bananbrownie var tanken men eftersom att den blev så saftig och samtidigt kompakt – på ett bra sätt – så klämde jag in “fudge” i namnet också
Idag bjuds det på saftiga och smakrika morotsmuffins. Här nedan är hela mitt paleokakfat, det går alltså helt utmärkt att bjuda på ett roligt fika som är både smakrikt och gott, men med bara naturliga ingredienser
Jag kan inte påstå att dessa morotsmuffins smakar lika gott som de från Amy's Bread, men med tanke på att faktiskt innehåller nyttiga ingredienser, kommer de inte långt efter
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.