Pensla laxenmedlite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Grilla 2 minuter på varje sida. Lägg 1 msk tapenade oliverochkapris på varje laxbit. 600g laxfiléiportionsbitar
Skivalaxeni cm stora bitar, grilla den i en het grillpanna, krydda med havssalt & svartpeppar. Det bästa tipsetmed denna middag är att grillacitronerlite oftare, det blir rundare i smaken ochriktigt gott
Grillad några citronklyftoroch servera medbasilka-aioliochliterippladbalsamicocremé. Pensla tonfiskenmedolivolja, rivet skal av citron eller limeochrikligtmed havssalt innangrillningen
Servera medgrillade grönsaker ochaioli. Lägg laxbitarnai en plastpåse och häll över marinaden. Dagen efter föreläsningenmedAnnika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinnamåltider jag ätittidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger tillolika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipptillgrilladequesadillasmed massor av ost, jalapeno, salamioch tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.