Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Förra torsdagen firade vi min bror som fyllde år. Vi åt surströmming och till efterrätt hade jag gjort denna supergoda cheesecake som är mer som en glasstårta
Godmorgon, vad härligt det är att vakna när solen skiner och himlen är alldeles blå. Själv har jag passat på att gå en lång och skön morgon promenad i det vackra och friska vädret
Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg. Botten 2 dl jordnötssmör 1,5 dl jordnötter 1 ägg 2 msk valfri sötning
Till påsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Ännu en Lomelino tårta. Jag dividerade länge över vad jag skulle baka och slutligen fastnade jag för den här, en lätt och fräsch efterrätt men gula inslag
Smält smöret i en kastrull. Häll i övriga ingredienser och rör ihop. Klart. Lägg frukten eller bären som du vill ha i pajen i botten på pajformen och häll över pajdegsblandningen och platta till
Hej på er. Den här pajbotten på mandelmjöl har fått mig att tycka om matpajer. Har aldrig gillat det för att jag alltif har fått ont i magen av den flötiga, tjocka, mjöliga degen
Idag är det precis ett och ett halvt år sedan jag började min nya och knaggliga bloggbana. Sedan dess har jag - förutom när jag låg på sjukhus några dagar i höstas - levererat dagliga inlägg med mat eller prat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.