Pajdeg. Lägg dem lite omlott som tegelstenar i pajskalet och lägg också i tomaterna. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter. Pajdeg1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl (50 g) flytande matfett 1 dl mjölk
Gnid in köttet med örtsalt och peppar och grilla det på kolgrill i ca 15-20 min Koka potatisen mjuk. Gnid in köttet med örtsalt och peppar och grilla det på kolgrill i ca 15-20 min Koka potatisen mjuk
Gnid in köttet med salt och peppar och stek försiktigt. Servera köttet med brynt lök, rårörda linhon och potatisstompet med rostad lök och hackad färsk gräslök
Det finns paj och det finns paj, det här är ett bra och enkelt grundrecept. Pajdeg. Börja med pajdegen. Platta ut degen i en pajform och låt den gå upp på kanterna
Placera boccoli, soltorkade tomater och kebab kött i pajskalet Häll i äggstanningen. Tryck ut degen i en smörad pajform Baka pajskalet i 200 grader i 10 minuter. Dela 30 minuter Tryck ut degen i en smörad pajform Baka pajskalet i
Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. RABARBER- OCH JORDGUBBSPAJ 1 paj. Alla tidigare tips från Tomas Lindh 600 g rabarber
Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Vänd och grilla den andra sidan tills det tränger upp köttsaft på ytan. Vid servering, grilla på köttet så att ytan blir het och lägg på det brynta paprikasmöret i skivor eller klickar på köttet så att det smälter
Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista Svenskt Kötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.