Makrill i tomatsås med oliver och fetaost
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser, 3 port.
  • Ghee, smör eller olja att steka i
  • 500 g passerade tomater
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk sambal oelek
  • Massa färska örter (basilika + oregano)
  • 1 burk gröna oliver (urkärnade och grovhackade)
  • havssalt
  • svartpeppar
  • 400 g fryst, tinad makrill
  • 150 g äkta fetaost (av får- och getmjölk)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.