Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den. Är man osäker på när den är färdig så är det bra att använda en termometer, innerkärnan ska vara mellan 47-50 grader, då är fisken precis färdig och väldigt saftig
Ett lass med munkar fick det bli. Dessa blir verkligen som man tänker sig att de ska smaka. Som förr. Vintern är ju här och idag skulle de minsta åka skridskor på ishallen med skolan
Torsdag och soppdag. Tänkte överraska med ännu en soppa. -)Ingredienser för 2-4 personer3 st schalottenlökar6 st vitlöksklyftor2 msk smör5 dl vatten1 st grönsaksbuljong2,5 msk vetemjöl5 dl matlagningsgrädde1 knippe gräslökSalt, efter smakPeppar, efter smak140 g baconGör så härFinhacka schalottenlök och vitlök
Passade på att kombinera kokos och saffran som jag blev tipsad om. 11 dl kokos. 11 dl kokos. I går bakade jag kakvinster till den årliga vårbasaren på lördag
Bland annat kan du hitta basen till den här goda kokos & limeglassen. Den här glassen är baserad på mina två absoluta favorit ingredienser, kokosgrädde och banan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.