den ugnsbakade tomaten fungerar nästan som en"potatis". Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner
Citronlax. Den här rätten som jag lagade igår på valborgsmässoafton är lätt att förbereda i förväg och sedan bara göra den sistamatlagningeni samband med att den ska ätas
Ugnsbakadcitronlax. Dagens middag bestod av lite gammalt och lite nytt. Risotton hade jag kvar lite av i frysen sen sist jag lagade den så den plockades ur frysen, för att tillsammans med lite färsk lax och en chiliailoli utgöra dagens middag
Inte några större utsvävningar, bara ett gott recept på UgnsbakadCitronlax med Färskpotatissallad. Nu när min dator inte fungerar nåt vidare försöker jag mig på ett inläggvia telefonen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den. Lägg fiskeni en smord form. Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda
Tisdagsfisk. saften av ½ citron. Lägg torskfiléni en ugnsform. Salta, peppra och pressa över citronsaft. Dela broccolini små buketter, koka dem lätt i saltat vatten och lägg ovanpå fisken
Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den imindrebitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.