Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. För en matigare soppa, låt lite risnudlar koka med i slutet
Ta fram stavmixern och mixa soppan slät, smaka av med salt och peppar. Ikväll efter en vabbande dag i regn kände jag att det enda rätta var att göra en riktigt mustig soppa till middag
Smaka av med citron och salt. 1. Fräs lök, squash och potatis i smör. Häll på vatten så att det täcker. 2. Tillsätt buljong och koka 10-15 minuter tills potatisen är mjuk
Jag serverade soppan som höstig förrätt innan portersteken, men den går säkert fint att äta som en lättare lunch tillsammans med ett gott bröd och något favoritpålägg
Mixa soppan med crème fraiche och saften från lime, smaka av med salt. Strö över de rostade morötterna och pumpakärnorna i soppan, garnera med färsk koriander
Denna soppa blev supergod, lätt att göra och tog inte alls lång tid. ) Nu blir jag ju lite hungrig faktiskt haha kanske ska gå å kylskåpsäta lite soppa innan jag somnar
Ikväll kokade jag en soppa utan recept. Havssalt, peppar, curry, chilipulver. Jag hade i ganska mycket chilipulver för att få lite hetta i soppan men det är givetvis en smaksak
Mixa med stavmixer. Den här gången testade jag att göra soppa på den och det var MUMS. Den här gången testade jag att göra soppa på den och det var MUMS
Mixa soppan slät. Skala potatis och lök och skär dem i skivor. Dela också broccolin i mindre bitar. Låt allt kokas mjukt i buljongen på svag värme, ca 15 min
Jag testade att laga puré av den som vi åt till stekt oxfilé och fläskfilé. Det handlar om butternutpumpan eller butternutsquashen som den också kallas
Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.