- Läs hela inlägget här 220 g smör. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
UgnspannkakaLCHF. Idag bestämde jag mig för att färdigställa receptet med ugnspannkakan. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Du kan läsa mer om mina hälsoförbättringar på en glutenfri LCHF-kost här. I morgon ska jag på Swedish Paleo’s första medlemsträff, det ska bli riktigt intressant att lyssna på en föreläsning om anti-inflammatorisk mat av klubbens medarbetare Karl Hultén
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. 1-2 msk äkta kanel. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Öppna ugnen och rör om 1-2 gånger under gräddningen. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel. 1-2 msk äkta kanel
Hallon- eller chokladcream cheese frosting. Blanda samman sesamjölet, stevia, bakpulver, kakao. Tidigare har jag lagt ut Grundrecept till Lchfbröd, grundreceptet som bygger på profibrer, vilket man kan använda om man inte kan äta nötter
Skära på längden och fylla med bär eller grädde. Låt kakan svalna i formen. Jag har en bra LCHF recept av kaka som ta 5 minuter att baka, gott och nytting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.