Ädelostfyllda järpar i gräddig kantarellsås
Piggapeggy
Piggapeggy
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kött
  • 500 g rådjursfärs eller annan köttfärs
  • 1 ägg 0,5 dl grädde
  • 1 finhackad gul lök
  • 1/2 tsk färsk timjan, funkar även med torkad
  • salt/peppar efter smak
  • 75 g ost (jag använde kvibille gräddädel)
  • 2 msk finhackad persilja
  • 3 dl grädde
  • 1 dl créme fraiche
  • 2 msk kantarellfond
  • 1 msk soja
  • salt/peppar efter behag
  • Gula kantareller efter behag, skurna i små bitar. (jag tog en liten burk konsregerade kantareller)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.