Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Fotot. Theres Lundén. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Under tiden potatisen kokar blandar du ihop den franska dressingen. Den här fräscha potatissalladen är underbar att göra på färskpotatis, men går också bra att göra på lagrad potatis
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Fransk Potatisallad4 portioner Färskpotatis. Det här är en riktig favorit från min sida. Jag gillar syrlig mat, jag använder äppelcidervinäger för den är godast helt enkelt
Gör en valfri pajdeg. Lägg degen i en långpanna som är 30x40 cm med bakplåtspapper i botten. Fyllning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör
Franskpotatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör – en vecka med matkasse. Potatissallad kan vara hur bra som helst, eller så kan den vara färdigköpt
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.